Loepzuivere Spirulina

ervaring spirulina algo-ritme , spirulina smoothie, spirulina benefits, spirulina smoothies recipes spirulina, spirulina voordelen, spirulina gezond, spirulina kruidvat, spirulina tabletten, spirulina kopen 

Wil jij graag weten wat Spirulina is? Hoe je het moet gebruiken en waarvoor het nu eigenlijk allemaal goed is? Lees dan hier mijn ervaringen en bevindingen over de Spirulina van Algo-Ritme.

———————————————————-

In Ghana, ver weg van de bewoonde wereld heeft Algo-Ritme een Spirulina Farm opgericht. Ze halen veel voordelen uit het klimaat dat Ghana hun biedt voor het aanmaken van Spirulina.  Ervaring spirulina ALGO-RITME

Aangezien er aan deze kant van de wereld veel armoede heerst, en inwoners moeilijk aan een job geraken zorgt Algo-Ritme ervoor dat lokale mensen een vaste plek in hun farm krijgen. Ook ondersteunen ze de scholen in de buurt door materiaal aan te brengen en projecten op te starten in samenwerking met UDS*. Spirulina, Spirulina testen, ervaring spirulina, spirulina van algoritme

Een Belgisch/Frans bedrijf dat dus bijdraagt aan het verbeteren van aspecten in deze wereld.


Met deze reden wil ik heel graag meer te weten komen over Spirulina en het uiteraard ook eens testen. 


Wat is Spirulina?

Spirulina is één van de superfoods dat echt superfood genoemd mag worden. Per gram is het zelfs het meest voedzame eten ter wereld. Ook heeft het enkel maar mineraalrijk water en zonlicht nodig om te groeien. Ideaal dus om te produceren in een land zoals Ghana. 

Ook wordt Spirulina wel eens het ‘groene goud’ genoemd. Dit omdat het rijk is aan proteïnen, vitamines, mineralen, aminozuren en antioxidanten en omdat het groen van kleur is. 


Hoe ziet het eruit?

De verpakking is echt prachtig. Meteen wanneer ik het doosje in handen had waande ik me in Ghana. De stijl, de kleuren en het materiaal geven echt een beeld aan het product. 

In de doos vind je dan een koker gevuld met groene Spirulina sprinkels. Ja hoor, sprinkels zoals je ze kent op een kinderijsje of een lekkere donut. 


Hoe moet je het gebruiken?

De sprinkels eet je best samen met een koud gerecht zoals een smoothie, milkshake of bij je dagelijkse sportshake. Je giet een lepeltje in je gerecht en klaar. Heel simpel dus.

Aangezien Spirulina heel erg voedzaam is krijg je voldoende proteïnen (+60%) , vitamines en mineralen binnen. 

Doordat je deze voedingsstoffen opneemt zorgt je lichaam voor een snel herstel na een work-out en het helpt je om je uithoudingsvermogen te verbeteren. Ideaal voor de sporter dus! Aangezien ik de laatste tijd veel ga hardlopen ga ik de sprinkels vanaf nu testen na mijn work-out. 

Later kan je hier lezen over mijn ervaringen en het resultaat van de Spirulina sprinkels. 
   * University for Development studies 

Ervaring spirulina ALGO-RITME