Jenthe Van Houdt

Welkom op mijn website, graag stel ik mezelf even voor.

Mijn naam is Jenthe en ik ben een acrobate afkomstig uit België. 

Ikzelf begon met turnen op jonge leeftijd (3) en deed meteen mee met de grote wedstrijden. Hierin ontwikkelde ik mijn lenigheid en lichaamscontrole.

Later, wanneer ik 8 jaar werd besloot ik om over te stappen naar de danswereld. Hierdoor begon ik mijn lichaam nog beter te leren kennen en vormde ik een passie voor deze sport. Ook zorgde dans ervoor dat ik mijn volledige emoties in mijn bewegingen kon stoppen.

Ik besloot in mijn middelbare-school-carrière dan ook om dans te studeren. Hier leerde ik veel bij over de technische aspecten van de moderne en hedendaagse dans.

Ik deed mee aan erg veel wedstrijden en mag mezelf dan ook meermaals Belgisch (9) en Europees (4) kampioen noemen in acrobatisch solo dans. Titels waar ik heel erg trots op ben. 

Ook geef ik heel graag les. Zo vertoef ik wel eens in Duitsland of Nederland voor workshops of bootcamps. 

Heb jij interesse in een privéles, workshop, optreden of wil je mij graag voor je camera zien? Dan mag je mij zeker en vast contacteren. 

Danseres, Dans, Danser, Hasselt, Limburg, Beglië, Instagram, Jenthe, Jenthe van houdt, Dansfotografie, Kjell en Jenthe, Fotoshoot, ilovelimburg, ilovehasselt,